Hlavní obsah

Sen všech rapperů – 32palcová kola

Zanedlouho se určitě objeví nějaký videoklip amerického rappera, kde se představí zlaté Infiniti FX na ohromných, ale opravdu ohromných kolech s průměrem 32 palců.

Foto: Forgiato

Infiniti FX s koly Forgiato 32 palců

Článek

Tenhle opravdový úlet představila firma Forgiato, tedy jeden z předních výrobců hliníkových kol. Pochromovaná a lakovaná dvaatřicetipalcová kola zvedla auto do nebeských výšin, kde září jak slunce. Aby také ne, vždyť karoserie má výrazně zlatou barvu, která se ale promítá i na kola s designem Autonomo-L s prvky ze série Luminoso. Komu se kola zalíbila, může si je pořídit – mají je v rozměrech i lidštějších – od 16 do 30 palců.

A kdo by chtěl kola o průměru 32 palců, ten by si měl uvědomit, že ne všude se vejdou. Vždyť přepočítáno na nám srozumitelné jednotky je to 81 cm v průměru, a to mluvíme jen o ráfku. K tomu připočítejte pneumatiku (a takovou pneumatiku také neseženete jen tak) a pak si vezměte metr a jděte si přeměřit podběhy svého auta.

Foto: Forgiato

Infiniti FX s koly Forgiato 32 palců

Firma Forgiato je jedna z nejznámějších na světě v tomhle oboru. Obouvá velkou část tuningových aut a připravuje podobné speciality. V jejím portfoliu byly třeba průhledné disky z polykarbonátu. V poslední době pak na sebe upozornila virálním reklamním videem, kde modelka rozmlátila kladivem Ferrari proto, aby upozornila na novou řadu nerozbitných kol.

Foto: Forgiato

Infiniti FX s koly Forgiato 32 palců

Foto: Forgiato

Infiniti FX s koly Forgiato 32 palců

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám