Hlavní obsah

Porsche uvedlo limitovanou edici 911 Carrera v tradičních závodních barvách

Novinky, maž

Porsche se letos vrací do vytrvalostních závodů a při této příležitosti uvádí limitovanou 911 Carrera S Martini Racing Edition. Prodávat se bude ve vybraných zemích včetně České republiky.

Foto: Porsche

Porsche 911 Carrera S Martini Racing Edition (2014).

Článek

Hlavní změnou edice Martini Racing, dodávané pro současné Porsche 911 Carrera S, jsou polepy kapoty zavazadlového prostoru, střechy, zadních blatníků a boků v kombinaci modré a červené barvy. Standardně k této edici dostanete pevný zadní spoiler, vpředu pak najdete nárazník Aerokit Cup s jinak tvarovanou přední hranou.

Uvnitř jsou osvětlené prahové lišty s názvem této limitované edice a červenomodrá výplň přístrojové desky. Do interiéru nás ale Porsche nahlédnout nenechalo.

Motor i nastavení podvozku jsou standardní jako u všech verzí současné 911 Carrera S. O pohon zadní nápravy se tak stará plochý šestiválec 3,8 litru s výkonem 400 k. S převodovkou PDK je zrychlení na stovku otázkou čtyř sekund a jedné desetiny.

Od června bude tento model dostupný i v tuzemsku, cenu zatím výrobce neoznámil. Po celém světě se prodá pouhých 80 kusů edice Martini Racing. Na výběr je buď bílá, nebo černá karoserie.

Foto: Porsche

Porsche 911 Carrera S Martini Racing Edition (2014)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám