Hlavní obsah

Ferrari spustilo program Tailor Made - auto vám upraví na míru

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ferrari Tailor Made je nový exkluzivní program, který umožní přizpůsobit si nově objednané Ferrari přesně na míru. V nabídce budou tři pakety (Scuderia, Inedita a Classica), každý ale půjde takřka libovolně upravovat.

Článek

Tailor Made navazuje na obdobný program, který umožňoval v padesátých a šedesátých letech minulého století přizpůsobit Ferrari na míru. Každý kus tak byl originál. V nově zavedeném programu Tailor Made si klient může uzpůsobit mnoho detailů, od barvy karoserie po zpracování interiéru.

Ferrari nabízí tři různé "pakety“, pojmenované Scuderia, Classica a Inedita. U všech pak lze vozidlo individuálně upravovat dle přání majitele. Scuderia bere inspiraci – jak napovídá samotný název - ze sportovní historie Ferrari, Classica vychází z historie značky a konečně Inedita je nejvíce experimentální.

Součástí objednávky je pozvání klientů do Maranella, kde si ve zvláštní místnosti "osahají“ vybrané materiály a na základě grafického návrhu se rozhodnou pro konkrétní úpravy. Po objednání není problém sledovat přímo na místě, jak vznikají úpravy vašeho Ferrari.

Na výběr jsou jak tradiční materiály (kupříkladu kašmír), tak moderní (džínovina nebo karbon). Paket pojmenovaný Scuderia zahrnuje již zmíněný karbon, jelenici, impregnovanou kůži, alcantaru, mikrovlákna, kevlar a leštěné či matné kovy.

V kolekci Classica je v nabídce kůže, vlna, kašmír nebo samet. V případě paketu Inedita lze nejvíce experimentovat, tato kolekce nebude nic pro konzervativní zákazníky. Džínovina, čalounění z hrubé kůže, oblekové látky a technické tkaniny, to vše lze vybírat v této kolekci.

Ceny za výše uvedené úpravy sděluje Ferrari na vyžádání pouze vážným zájemcům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám