Hlavní obsah

Lamborghini Urus se dočkalo tuningu od Mansory, výsledek je děsivý

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mansory je firma, která se zaměřuje na tuning nejlepších aut světa. Nebojí se značek Rolls-Royce, Ferrari nebo Lamborghini. Jejich kreace bývají hodně odvážné. Stejně jako ta, která udělala z Lamborghini Urus noční běs.

Foto: Mansory (4x)

Mansory Lamborghini Venatus

Článek

Jako obvykle je dílo od Mansory kompletně o karbonu. A protože změna musí být opravdu pořádná, aby firma nepřišla o jméno, tak v přední části zbyla vlastně jen světla. Zbytek je nový – od kapoty, přes nárazník až po blatníky. Je to óda na ostré hrany, festival agresivity a nezaměnitelná snaha vytáhnout co nejvíc typických znaků, které lidi tolik milují. Ty znásobit, zvětšit, zviditelnit.

Třeba výdechy z motorového prostoru tu jsou zastoupeny ve více než hojném počtu, stejně jako obří vstupy k chladičům. Podivně vypadá systém radarů v přední části, který je normálně zakryt mřížkou chladiče. Teď však vykukuje ven.

Foto: Mansory

Mansory Lamborghini Venatus

Foto: Mansory

Mansory Lamborghini Venatus

Jenže předek není všechno. Gigantické prahy nás spolehlivě dovedou až k zádi, kde je křidélko jak nad oknem, tak i velké přítlačné křídlo. Difuzor vypadá spíš jako zvednutý nástroj pro jarní orbu. V neposlední řadě musíme upozornit na kola. Mají průměr neuvěřitelných 24 palců.

Foto: Lamborghini

Lamborghini Urus

Uvnitř není změna tak radikální. Jsou tu doplňky z karbonu, hliníkové pedály a upravený volant.

Foto: Mansory

Mansory Lamborghini Venatus

Kolik chce firma za úpravu s názvem Venatus, jsme se bohužel nedozvěděli. Ovšem pokud potkáte toto auto na silnici, měli byste vědět, že jde o jediný exemplář na světě. Víc jich u Mansory nepostaví.

Reklama

Výběr článků

Načítám