Hlavní obsah

Olga Lounová míří rovnou od stromečku na rallye do Dakaru

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Olga Lounová je už delší čas bez partnera, takže bude Vánoce opět trávit se svými rodiči a mnohem mladšími sourozenci. Bráškovi je osm, sestře ještě o tři roky méně. Dárky tak nakupuje hlavně v hračkářství. Anebo v potřebách pro řidiče, odkud je má nejraději i ona. Novinkám prozradila proč.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Olga Lounová míří od stromku rovnou na závody.

Článek

Olga Lounová jede na Vánoce domů k rodičům a bratrovi se sestrou a sama si nechce připustit, že se s nimi vlastně chce vidět i proto, že by se jí v dohledné době mohlo něco stát. Krátce po svátcích totiž jako jedna z mála žen hodlá absolvovat rallye v Dakaru.

„Nebudu závodit. Jedu v doprovodném novinářském voze, ale cestu budeme muset absolvovat stejnou a stejné máme i vybavení. Ale vážně se na Vánoce nejedu s rodinou loučit,“ řekla Novinkám Lounová.

Její rodiče by měli mít lidově řečeno nervy na pochodu nejen kvůli její dobrodružné povaze. Stejný je totiž i její malý bráška, který už od čtyř let také závodí. „Jezdí závody v autech na pohon z motorové sekačky, ale není to žádná legrace. Mohou mít rychlost až osmdesát kilometrů v hodině. A na mistrovství České republiky byl už dokonce druhý,“ pochlubila se.

Slavná vejtřaska má nástupce, Loprais s ní pojede Dakar

Rallye Dakar

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám