Hlavní obsah

Užitková verze Hyundai Staria má ceny pro český trh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na český trh dorazila dodávka střední velikosti, Hyundai Staria Van. Vychází z futuristického MPV, s nímž sdílí i motorizaci.

Foto: Hyundai

Hyundai Staria Van

Článek

Staria se v Česku nejprve začala prodávat v osobních verzích Tour a Luxury, nyní je na řadě i užitková varianta Van. Ceník začíná na 699 990 korun bez DPH.

Na výběr je mezi třímístnou a šestimístnou verzí. Ve standardní výbavě Start je Staria Van vybavena bočními posuvnými dveřmi na obou stranách a zadními výklopnými dveřmi, které však lze nahradit dvoukřídlými.

První jízda v luxusním MPV Hyundai Staria: Multivan má problém

Testy

Stupeň Start má například sedmnáctipalcová ocelová kola, reflektorové halogenové světlomety, zadní parkovací senzory, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zrcátka s funkcí elektrického sklápění, nebo rádio s osmipalcovým dotykovým displejem se zrcadlením aplikací Apple CarPlay či Android Auto.

Vyšší výbavový stupeň Comfort za 759 990 Kč bez DPH přidává například také přední parkovací senzory, automatickou klimatizaci, inteligentní adaptivní tempomat či LED přední světlomety.

Vzácný hyundai má cenu pro český trh, jeden z 25 kusů vyjde na 900 tisíc

AutoMoto

Vrcholný výbavový stupeň Comfort Premium je již k dispozici výhradně jako šestisedadlový, a to za základní cenu 869 990 Kč bez DPH. Sedmnáctipalcová kola z lehké slitiny jsou zde standardem, stejně jako syntetickou kůží čalouněná sedadla, desetipalcový přístrojový panel, elektricky ovládané páté dveře s bezdotykovým otevíráním, desetipalcovou navigací a dalšími. Doplňkově lze zvolit také prosklení nákladového prostoru.

Dodávka má stejný motor jako osobní verze, tedy vznětový čtyřválec 2,2 CRDi o výkonu 130 kW se šestistupňovou manuální převodovkou, volitelně s osmistupňovým automatem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám