Hlavní obsah

Subaru BRZ se loučí speciální edicí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sto německých a čtyřicet českých fanoušků Subaru si bude moci koupit speciální edici modelu BRZ, nazvanou jednoduše „Final Edition”. Nejde tentokrát jen o loga, vylepšení se dočkal i podvozek.

Foto: Subaru

Subaru BRZ Final Edition

Článek

Nikoliv nepodobně Japonsku, i Evropa dostává speciální limitovanou edici „toyobaru” jako rozloučení s první generací tohoto sporťáku. Jmenuje se jednoduše „Final Edition” a pro Evropu jí je určeno celkem 250 kusů. Stovka z toho zamíří do Německa, 40 do Česka.

Zájemci dostanou nová 17” kola, červené brzdové třmeny, tužší tlumiče značky Sachs a budou mít na výběr mezi dvěma barvami - černou, nebo modrou, která je na titulní fotce. Ta je perleťová a v Německu je za příplatek 100 eur (2700 korun) k základní ceně 40 270 eur (1,09 milionu korun). V Česku začíná Final Edition na rovném milionu korun.

Labutí píseň? Toyota GT86 připomíná slavný originál limitovanou edicí

AutoMoto

V interiéru je novinkou modré prošívání a modročerné čalounění sedaček v kombinaci kůže a alcantary. Samozřejmostí jsou plaketky, označující speciální edici. Automobilka nicméně nezveřejnila fotku vnitřku.

Pod kapotou zůstává dvoulitrový atmosférický boxer o výkonu 200 koní a 205 newtonmetrů, který je standardně spojen s šestistupňovým manuálem. Na přání je i pro tuto finální edici k mání šestistupňový automat.

Reklama

Výběr článků

Načítám