Hlavní obsah

Seat atecu převlékl do sportovního, cupra ale zatím nepřišla

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Španělská automobilka pro své SUV vyráběné v České republice připravila nový výbavový stupeň, tradičně nazvaný FR. Ten přináší nově 19palcová kola a mírně odlišný vzhled, pohonné jednotky i zavěšení ale zůstaly zcela beze změny.

Foto: Seat

Seat Ateca FR (2009)

Článek

Co se změnilo? Mírně odlišný je přední a zadní nárazník, zaujmou i 19“ kola s pneumatikami o rozměru 245/40, která zatím pro tento model objednat nešla. Podběhy kol a boční prahy jsou lakované v barvě karoserie a jsou doplněny hliníkovými ozdobnými lištami. Zadní okno je rámováno černými aerodynamickými prvky a střešním spoilerem, opět v barvě karoserie.

Foto: Seat

Seat Ateca FR

Sériová výbava zahrnuje sportovní sedadla čalouněná alcantarou, sedadla i volant mají červené prošívání. Strop je vždy černě čalouněný.

Verze FR se nabízí pro motory s výkonem 150 a více koní. Premiéru bude mít nový model, respektive rozšíření o nový výbavový stupeň, na autosalonu Automobile Barcelona, objednávky pak bude Seat přijímat od poloviny dubna.

Seat modelu Ateca od roku 2016 prodal 40 tisíc kusů.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Seat Ateca

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Seat Ateca

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám