Hlavní obsah

Santa Fe dostane ještě výraznější příď, láká Hyundai

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší SUV v evropské nabídce značky Hyundai dostane v letošním roce facelift. Korejská automobilka zatím ukazuje jen příď. Jestli vám doteď Santa Fe přišlo výrazné, po modernizaci ještě přitvrdí.

Foto: Hyundai

Hyundai Santa Fe po modernizaci

Článek

Čtvrtá generace Santa Fe v roce 2018 hodila za hlavu konzervativní přístup předchůdců a dorazila s odvážným stylingem. Především co se přední části týká.

Foto: Hyundai

Hyundai Santa Fe v současném provedení

Již po dvou letech na trhu však SUV čeká facelift. Hyundai podobu modernizace zveřejnil prostřednictvím prvního potemnělého snímku přídě. Světelná technika je opět oddělena do čtyř částí, ovšem LED denní svícení na sebe navazuje. Maska chladiče je pak ještě výraznější.

Hyundai v Nošovicích zahájil výrobu inovované i30

AutoMoto

Změní se i technika. Důraz bude kladen na elektrifikaci. A to ať s možností externího dobíjení, nebo bez něj. Očekávejme tedy, že inovované Santa Fe bude stát především na mild-hybridních a plug-in hybridních motorizacích.

Zmodernizované Santa Fe se začne v Evropě prodávat ve čtvrtém čtvrtletí 2020. Podrobnější informace slibuje Hyundai v nadcházejících týdnech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám