Hlavní obsah

Rolls-Royce slaví čínský nový rok. Ve speciální edici najdete znak prasete

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro Rolls-Royce je Čína nejdůležitější obchodní destinací. Předstihla i Arabský poloostrov. A tak je jasné, že značka musí reflektovat požadavky tohoto trhu. Proto připravila speciální edici na počest čínského nového roku ve znamení prasete.

Foto: Rolls-Royce (5x)

Rolls-Royce Cullinan ve speciální edici bude vozit hosty hotelu.

Článek

Rolls-Royce Cullinan, Dawn, Ghost a Wraith dostaly speciální edice s názvem Lunar New Year. Možná ještě víc než ony samotné je zajímavá jejich prezentace.

V hotelech skupiny Mandarin Oriental Hotel Group v Bostonu, Miami a Washingtonu D.C. budou stát před vchodem od 4. do 8. února rudé vozy Cullinan, které si budou moct hosté hotelu vyzkoušet. Budou si moct odřídit dvě míle v tomto nejluxusnějším SUV světa. Zároveň zde bude probíhat tombola a hosté budou moct vyhrát zapůjčení vozu na celý týden.

Foto: Rolls-Royce (5x)

Vůz má netradiční barvu

Foto: Rolls-Royce (5x)

Rolls-Royce Cullinan před hotelem

Pokud nemáte zarezervovaný některý z daných hotelů, ale máte o testovací jízdu zájem, musíte navštívit dealera Rolls-Royce Motor Cars v Beverly Hills. Tohle dealerství bylo vybráno pro prezentaci modelů Dawn, Ghost a Wraith. Ty už ale nejsou rudé jako výše zmíněná SUV. Jsou černé se zlatou střechou.

Samozřejmě že v interiéru jsou ta nejjemnější kůže, nejkvalitnější dřevo, kov, minimum plastů a také rudé výšivky znázorňující znak prasete.

Foto: Rolls-Royce

Zbývající tři modely stojí v jednom exkluzivním dealerství v Beverly Hills

Foto: Rolls-Royce

Uvnitř samozřejmě nesmí chybět prase

Reklama

Výběr článků

Načítám