Hlavní obsah

Projet se s Formulí 1? Máte možnost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete řídit Formuli 1? Je to vrchol vašich snů? Tak máte možnost. Tu vám dává Infiniti, která nabídne všem těm, kteří do půlky srpna zajedou k dealerovi a absolvují zkušební jízdu s nějakým vozem, že budou řídit i monopost F1.

Foto: Red Bull Racing / Camilo Rozo

Red Bull F1 ve městě

Článek

Kde je háček? Má to hned několik háčků. A ne malých:

  • Musíte být jedním z 25 šťastných vylosovaných v Anglii, Rusku nebo na Středním východě, protože pouze pro dealery značky Infiniti z těchto zemí akce platí.
  • Formou testů na britském okruhu Rockingham se oddělí zrno od plev. Tam si totiž vezme do parády všechny zájemce závodní jezdec stáje Red Bull Sebastien Buemi a proseje je.
  • Teprve pak ti nejlepší odjíždějí do sídla Red Bullu v Milton Keynes. Tady projdou přípravou jako piloti rakety – simulátory, cvičební jízdy, teoretická příprava. Tady je bude pérovat další jezdec týmu Daniil Kvjat.
  • Pak odjedou do Abú Dhabí, aby tady jako VIP hosté prožili celou velkou cenu přímo v paddocku a pak se také svezli jedním ze starších monopostů, opět pod dohledem Kvjata.

Takže už víte, kam pojedete na dovolenou? Anglie? Rusko? Střední východ?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám