Hlavní obsah

Pro nedočkavé: Projděte si ženevský autosalon ještě před zahájením

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý ráno se otevřou brány ženevského výstaviště Palexpo, zatím tedy pro odbornou veřejnost, a začne zde nejprestižnější světový autosalon. S kamerou v ruce jsme už v pondělí prošli některé pavilony, ve všech se stále čile pracuje a bude to trvat mnohdy celou noc.

BEZ KOMENTÁŘE: Autosalon v Ženevě před otevřenímVideo: Novinky

 
Článek

Všude na výstavišti Palexpo se i v pondělí pozdě odpoledne pilně pracovalo. Natahoval se červený koberec, většina exponátů už ale byla na svém místě. Na některých stáncích probíhaly generální zkoušky na úterní záplavu světových premiér, které se Palexpem v přesně daném časovém rozvrhu proženou od osmé hodiny ranní. Mezi prvními se zde představí i nová studie Škody VisonS (má zarezervovaný čas v 8:40).

Některé stánky, mezi jinými i ten škodovácký, byly v pondělí odpoledne zahalené do obřích černých závěsů, jinde bylo možné si nové modely nerušeně prohlédnout a vyfotit.

To nejzajímavější ale bude k vidění v úterý, první den, kdy se autosalon otevře pro novináře a odbornou veřejnost. Budeme u toho a po celý den budeme na Novinkách přinášet on-line zpravodajství přímo z Palexpa. Široká veřejnost bude moci autosalon navštívit od čtvrtka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám