Hlavní obsah

Prahou v sobotu zaburácí 800 motocyklů Harley-Davidson

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prahou v sobotu projede 800 motocyklů Harley-Davidson. Spanilá jízda bude součástí devátého ročníku akce Prague Harley Days, která se od 3. do 5. září uskuteční na holešovickém Výstavišti, sdělili organizátoři z pražského zastoupení značky.

Foto: Michal Krumphanzl, ČTK

Spanilá jízda na Harleyích z roku 2019

Článek

„Vyrážet z holešovického Výstaviště budeme v 10:00 hodin, řazení motocyklů bude probíhat od 09:00 hodin a v čele spanilé jízdy pojedou motocykly Harley-Davidson řady Sportster, jimž jsou letošní Prague Harley Days věnovány. Motocykly postupně projedou přes magistrálu, na pár minut zastaví na Václavském náměstí a následně budou pokračovat směr Karlovo náměstí a podél nábřeží zpět do Holešovic,” uvedl organizátor Prague Harley Days Michal Šesták.

Právě spanilá jízda patří od prvních ročníků Prague Harley Days mezi nejoblíbenější body programu, a to jak u samotných jezdců, tak i u dalších návštěvníků akce, stejně jako u řady Pražanů nebo turistů.

Harley-Davidson představil svůj první motocykl do terénu

AutoMoto

Vedle Sportsterů budou k vidění i další unikátní stroje, zajímavé přestavby i další úpravy motocyklů. Ty se každoročně sjíždí nejen z různých koutů Česka, ale i ze Slovenska, Německa, Rakouska, Velké Británie, Ruska, Francie či Itálie.

Prague Harley Days nabídnou návštěvníkům motocykly, zkušební jízdy zdarma, koncerty nebo soutěže o ceny. Součástí akce bude i kulinářský Burgerfest. O adrenalinový program se postará FMX show nebo soutěž v tanci u tyče.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám