Hlavní obsah

Pouliční umělec posprejoval nový McLaren

Tuningová společnost 1016 Industries se spojila s pouličním umělcem a milionářem Alecem Monopoly, aby společně přetvořili McLaren 720S v umělecké dílo. Jak se jim to povedlo?

Foto: McLaren 3x

McLaren 720S Spa 68

Článek

No, nutno říci, že povedlo. A to dost. Luxusní supersport od britské automobilky představil milionář Alec Monopoly na akci Art Basel v Miami na Floridě a byla to skutečně velkolepá podívaná.

McLaren postavil závodní auto na značky, 620 R lze vzít i na silnice

AutoMoto

Automobil s motorem uprostřed si nejprve vzala do parády společnost 1016 Industries, která zajistila, že vůz má na sobě kit z uhlíkového vlákna, který obsahuje novou kapotu, přední nárazník, boční prahy i zadní a přední spoiler. Zaujmou i fialová kola vyrobená na zakázku.

Tou nejdůležitější a nejvýraznější věcí na autě je ovšem lak. S ním si vyhrál pouliční umělec, milionář a hvězda sociální sítě Instagram Alec Monopoly, který exteriér pomocí spreje vyzdobil různými malůvkami a ozdobami včetně svého jména, figurky ze hry Monopoly nebo symboly bankovek.

Nejčernější černá. BMW nalakovalo novou X6 nejtemnější látkou na světě

AutoMoto

„Spolupracovat s umělcem kalibru Aleca Monopoly je opravdová čest. Z auta vytvořil skutečné umělecké dílo,“ napsal šéf 1016 Industries Peter Norhrop. Otázkou zůstává, zda bude auto na prodej. Pokud by se tak skutečně stalo, jeho cena by mohla být neuvěřitelně vysoká.

Reklama

Související témata:

Související články

Nový McLaren prý bude auto pro každý den

Pokud někdo chce McLaren, musí si počkat hodně dlouhou dobu, než mu za neuvěřitelné peníze auto udělají. To McLaren Grand Tourer bude o něco levnější, méně...

Výběr článků

Načítám