Hlavní obsah

Pohodový kempink pro motorkáře

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do autokempu můžou samozřejmě i motorkáři. Jenže na motorce se toho tolik neuveze a maximální pohodlí, které si mohou dopřát, je stan. Jenže Citroën má auto, které se jim bude líbit.

Foto: Citroën 4x

Jumper Bike Solution

Článek

Jmenuje se Jumper Bike Solution a je to vlastně kempinkový vůz, který dokáže zabezpečit pohodlí dvojici lidí i jejich motocyklům.

Do klasického dlouhého Citroënu Jumper se zvýšenou střechou (L3H2) je vestavěna celá sada skříněk a přihrádek, včetně malého vařiče. Ze stěn lze vyklopit dvě lehátka, která pak vytvoří celistvé dvojlůžko. Přední sedadla se dají otočit dozadu, takže vznikne nádherně pohodlné sezení u sklápěcího stolku.

Foto: Citroën

Vzadu jsou buď dva motocykly

Foto: Citroën

Nebo se tu může sklopit velká postel

Jenže ta zadní lehátka mohou být i ve svislé poloze. A v tom případě se objeví na zemi dvě speciální ližiny s upínáky pro přední kolo motocyklů. Tyhle stojany zafixují motorky, a ty se mohou v klidu a pohodě přepravit do kempu společně s majiteli. A když je pěkně, vytáhnou je ven a vyrazí do okolí. Kde ale budou spát, když uvnitř jsou motorky? Auto má navíc na střeše výklopný stan, takže i o tohle je postaráno.

Jedinou nevýhodou může být to, že auto je vyrobeno z klasické dodávky, takže vzadu nejsou žádná okna. Ale zase nikdo nevidí, že tam stojí motorky, takže tolik neláká zloděje.

Cena auta je asi 1,2 miliónů korun.

Foto: Citroën

Jumper Bike Solution

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám