Hlavní obsah

Pneumatiky pro veterány

Novinky, Jaroslav Šimek, Právo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od června 2003 mají sběratelé historických vozidel o něco jednodušší život. Michelin zprovoznil novou internetovou stránku s nabídkou sběratelských pneumatik, které každému veteránu dodají výjimečnosti a opravdovosti.

Foto: Daniela Sedláková

Herec Václav Knop je oficiální tváří obecně prospěšné společnosti Spokojený domov.

Článek

Značka Michelin je s automobily nerozlučně spjata už od jejich vzniku, a proto má pro sběratele starých a veteránských vozů připravenou nabídku historických pneumatik, které věrně kopírují své mnoho desítek let staré předchůdce.

Sběratelské pneumatiky jsou rozděleny do 5 tříd a odpovídají typům pneumatik, které se vyráběly ve 30. až 80. letech. Všechny typy jsou k dispozici v různých rozměrech.

Od června tohoto roku mohou fanoušci historických vozidel využít internetovou stránku www.michelin-passion.com, kde se seznámí s kompletní řadou sběratelských pneumatik, k dispozici jsou technické specifikace, doporučené tlaky a internetový poradce, který pomůže s výběrem nejvhodnější pneumatiky pro konkrétní historický vůz.

Reklama

Související články

Škoda mírně zvýšila celosvětový prodej

Na celém světě se za devět měsíců letošního roku prodalo 335 597 vozů značky Škoda, což je meziroční nárůst o 0,7 %. Největší regionální nárůst prodeje o 8,5 %...

Mazda 3: velikost XXL

Nejdůležitější model v obměněné nabídce automobilky Mazda - "trojka", která nahrazuje po letech známou řadu 323 - je realitou.

Fiesta RS Rallye se představila v Tokiu

Závodní Fiesta RS Rallye se v ostrém startu představí poprvé v příštím ročníku seriálu juniorského mistrovství světa v automobilových soutěžích (JWRC)....

Výběr článků

Načítám