Hlavní obsah

Pes v zaparkovaném autě zařadil zpátečku, hodinu kroužil

Novinky, laz

Řízení auta nemusí být exkluzivně vyhrazeno pro člověka. Labrador by si ale svou projížďku v kruzích nejspíš rád odpustil. Poté, co se mu v zaparkovaném a nastartovaném autě podařilo zařadit zpětný chod samočinné převodovky, strávil hodinu v kruzích.

Foto: Petr Kozelka, Právo

Ilustrační foto

Článek

Zvláštní pohled se naskytl obyvatelce floridského města Port Saint Lucie. Na konci poklidné slepé ulice viděla Anne Sabolová auto kroužící na zpětný chod. Vůz porazil poštovní schránku a opisoval dokonalé kružnice.

Rus zařadil zpátečku za jízdy. Destrukce je až nečekaně velká

AutoMoto

„Nejdřív jsem si myslela, že se někdo nemůže otočit, po chvíli už jsem jen nevěřícně zírala a říkala si, co to sakra dělá?” sdělila Sabolová stanici CNN s tím, že netušila, kdo je uvnitř vozidla.

Nejprve to netušili ani přivolaní strážníci. „Poté vyšlo najevo, že majitel, který si přeje zůstat v anonymitě, nechal vůz nastartovaný a psovi se podařilo zařadit zpětný chod. Kroužil takto téměř hodinu,” stojí v prohlášení místní policie.

Nerozmrazil si čelní okno, naboural do sloupu

AutoMoto

K úhoně přišla jen poštovní schránka, přičemž škodu se zavázal majitel vozu a psa uhradit. „Měli byste mu dát řidičák,” prohlásila na adresu psa Sabolová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám