Hlavní obsah

Opel konečně ukázal fotografie interiéru nové Astry

Novinky, Martin Žemlička

S představením nové Astry to bylo docela zajímavé, nejprve se na veřejnost tajně dostaly fotografie sériové verze, krátce poté Opel zveřejnil ty samé fotky oficiálně. Podoba interiéru nebyla nicméně známá po dlouhé týdny až do čtvrtka.

Článek

První pohled do interiéru napovídá, že volant a kaplička s ovladači za ním, jsou použity i u jiných modelů od Opelu. To samé platí také o středovém panelu, jenž se snaží působit moderně, je ale zaplaven množstvím tlačítek.

Navigace může být integrovaná přímo nad centrálním panelem, barevná grafika vypadá na první pohled moderně. Jde o tu samou, kterou má i větší Insignia. Celkově vypadá přední část moderně. Možná je interiér příliš tmavý, nicméně v nižší střední třídě určitě nebude patřit k nejhorším. Více budeme vědět až při „živém“ setkání.

Opel Astra, vůz nižší střední třídy, se pro rok 2010 představí v minimálně třech karosářských variantách – třídveřový hatchback, pětidvéřový hatchback a kombi. Ve hře je i verze sedan a kabriolet s pevnou skládací střechou.

Pohonných jednotek bude na výběr dostatek – počínaje benzínovými motory s výkony od 75 do 240 koní; dieselové motory se budou nabízet s výkony 90 až 150 koní. Očekávat se dá i hybridní verze a pravděpodobně se dočkáme i sportovně laděné verze OPC s benzínovým motorem a výkonem 240 koní.

Foto: maž, Novinky

Opel Insignia

Reklama

Související témata:

Související články

Test Opelu Insignia, evropského Auta roku 2009

V současné chvíli je jen málo automobilek, které by nepocítily částečné zpomalení ekonomiky a Opel určitě patří k těm, které mají problémů až nad hlavu. Ale na...

Výběr článků

Načítám