Hlavní obsah

O metr delší automobilový luxus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bentley Mulsanne je pěkně luxusní limuzína. Na ženevském autosalonu se představila s trochu pozměněnou vizáží. Ale hlavně se tu objevila verze o plný metr delší a o dvě sedadla bohatší.

Foto: Bentley

Bentley Mulsanne Grand Limousine Mulliner

Článek

Jestli chcete vidět ten největší luxus v autě, měli byste se posadit do rolls-royce. Jenže ani Bentley nezaostává. Jeho auta sice nejsou tak prestižní, ale nabídka se nyní oficiálně rozšířila do míst, kam Rolls zatím ani nesáhl v rámci svých individuálních úprav, a tak to dělají některé tuningové firmy.

Divize Mulliner, tedy také divize pro individuální úpravy, připravila Mulsanne Grand Limousine. Auto, které má celý metr navíc do délky, a aby byl prostor i pěkně vzdušný, tak i skoro osm centimetrů do výšky.

Foto: Bentley

Bentley Mulsanne Grand Limousine Mulliner

Foto: Bentley

Bentley Mulsanne Grand Limousine Mulliner

Jsou tu další dvě sedadla otočená zády ke směru jízdy, nejluxusnější výbava zahrnující prvotřídní kůži, dřevo, kov, bar na šampaňské i s křišťálovými skleničkami, dokovací systémy pro iPady apod. Přepážka mezi řidičem a cestujícími je pak elektrochromaticky zabarvitelná, takže žádné motorky a sjíždějící stěna. Stiskem tlačítka se z průhledné stěny stane neprůhledná. Samozřejmě že je tu nutný vnitřní komunikační systém.

Foto: Bentley

Bentley Mulsanne Grand Limousine Mulliner

Cena vozu není veřejná. Auto je prý ale stavěno na zakázku, a už má tedy svého majitele.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám