Hlavní obsah

Nový Land Rover Discovery na první pohled připomíná evoque

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová „disco“ se představí na začátku října na autosalonu v Paříži. Tedy vlastně už den předtím novinářům. Ale první fotka už je venku teď, aby nás nalákala.

Foto: Land Rover

První fotka nového Land Roveru Discovery

Článek

Land Rover připravuje novou generaci modelu Discovery už pěkně dlouho. Vždyť už je to celkem dlouho, co jsme viděli koncept Discovery Vision. [celá zpráva]

Foto: LR

Land Rover Discovery Vision (koncept, 2014)

Foto: Land Rover

Nový Land Rover Dicovery a jeho předchůdci

Nemůžeme se ale divit, vždyť tento model prostě nelze uspěchat. Zrovna „disco“ už zažila pořádný sešup v popularitě a pokračovat nehodlá. Tak snad se výrobce poučil z chyb a zvedne kvalitu.

Každopádně nová generace prezentovaná touto fotografií předku vozu si bude brát za vzor to úspěšné, co LR nabízí – Range Rover Evoque. Proti konceptu se trochu změní maska chladiče, trochu optika, trochu nárazník, ale stále to prostě připomíná menšího sourozence. Ale co, to je jedno. Evoque je už pěkně letitý kousek a stále vypadá skvěle. Posuďte sami – nedávno jsme ho testovali. [celá zpráva]

Foto: LL, Novinky

Range Rover Evoque 2.0l TD4 aut. HSE Dynamic

Co bude pod kapotou? Pravděpodobně sem firma nasadí kompletní novou motorovou paletu s označením Ingenium. Také se dostanou do sériové výroby dlouho připravované speciality, jako je průhledná přední kapota (na čelní sklo se promítá vlastně obraz z kamery umístěné pod nárazníkem, takže to vypadá, jako by čelní kapota byla průhledná) apod. Ale to asi bude až později a za pořádný příplatek. Základem tedy bude klasický velký displej infotainmentu o úhlopříčce 10,1 palce.

Počkejme tak na premiéru, tam nám řeknou víc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám