Hlavní obsah

Nová BMW přehrávají speciální sváteční animaci

Novinky, Milan Lažanský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Testované BMW 6 GT po modernizaci nás během svátků dvakrát překvapilo. Během Vánoc nabídlo dárek, aby se rozehrála speciální animace. Na Silvestra se možnost opakuje.

Sváteční animace ve vozech BMWVideo: BMW

 
Článek

Řidiči vozů BMW s aktuálním infotainmentem sedmé generace mají ve svých vozech připraveny dva dárky. Na speciální animaci upozorňuje notifikace v systému. Po kliknutí se na obrazovce zobrazí příslušná animace s doprovodným zvukem. Ke všemu ladí i ambientní osvětlení.

Ve vánoční animaci nechyběly ani bavorské motivy, kolem Mnichova se točí i novoroční pozdrav, který bude dostupný do 6. ledna.

První jízda s BMW iX3: Nový normál

Testy

Zákazníci mají také možnost spustit sekvenci novoročních pozdravů ručně, a to pomocí aplikace v menu Vozidlo, která bude k dispozici týden. Novoroční banner se objeví automaticky až třikrát při spuštění vozu a v menu Zprávy bude přístupný kdykoliv po první aktivaci.

U vozů vybavených hlasovým asistentem BMW Intelligent Personal Assistant lze novoroční a vánoční sekvenci vyvolat vyslovením „Hey BMW, Happy New Year“ nebo „Hey BMW, Merry Christmas“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám