Hlavní obsah

Nissan Juke poprvé na oficiálních fotkách, nová generace vsadí na podobné tvary

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nissan poutá na druhou generaci crossoveru Juke již měsíce, poprvé ale ještě před premiérou vidíme maskované prototypy. Fotky zveřejněné automobilkou o novince leccos napoví.

Foto: Nissan

Nissan Juke druhé generace v maskování

Článek

Nissan Juke čeká na nástupce už devět let. Ovšem není se čemu divit, možná až v dnešní době působí tak nějak normálně. Vždyť v momentě své premiéry bez přehánění šokoval svými tvary, světlomety, ale i interiérem. Až se několik médií shodlo s titulkem „Juke není joke”. Jako vtipný koncept malý nissan totiž stále působil i v sériové podobě.

Foto: Nissan

Dominantou bude opět velké V na přídi.

Podobné tvary dostane i druhá generace, jak naznačují první oficiálně zveřejněné snímky maskovaných prototypů. Po pár temných náznacích světlometů tak konečně můžeme říci, že juke i ve druhém vydání poznáte. I když to už rozhodně nebude takový šok jako před lety.

Foto: Nissan

Na zádi očekávejme ostře řezané svítilny, možná i začerněné c-sloupky.

Foto: Nissan

Hlavní světlomety mají paprskový design.

Juke se v plné parádě představí 3. září, přičemž prodej odstartuje na začátku příštího roku. Očekává se přechod na modulární platformu CMF-B z dílny aliance Renault-Nissan. Na té už stojí nejbližší příbuzný, nový Renault Captur.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Nissan Juke první generace

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám