Hlavní obsah

Nissan Forum: koncept pro Detroit

Novinky,

Už dávno se objevují první fotografie novinek a konceptů, které se objeví na lednovém autosalonu v Detroitu. Jedním z nich je i koncept Nissan Forum.

Foto: Nissan, Novinky

Nissan Forum

Článek

Tento velkoprostorový vůz je zajímavý nejen svým designem, který by se klidně mohl po malých změnách vyrábět (a proč také ne, Nissan potřebuje velké MPV, nástupce modelu Quest, jako sůl), ale i svým řešením interiéru.

Nissan Forumfoto: Novinky/Nissan

Uvnitř najde velmi slušný prostor šest cestujících v úchvatných rozměrných sedadlech. Střední řada sedadel je navíc ukotvena na jediné noze a dají se tak otáčet do protisměru jízdy za pomocí elektromotoru. Odpadá tak složitá mechanická manipulace se sedačkami, jaké dnes můžeme najít třeba ve Volkswagenu Transporter.

Nissan Forumfoto: Novinky/Nissan

V interiéru jsou pak takové vymoženosti, jako je mikrovlnná trouba, audiosystém, který dokáže simultánně pustit hudbu, aniž by se jednotlivé hudební styly přebíjely.

Na přístrojové desce pak najdeme velkou obrazovku. Na ní se promítá nejen obraz z DVD přehrávače, ale také nahrazuje zpětná zrcátka. Venkovních kamer je však víc a řidič si může navolit, která mu vyhovuje nejvíce. Navíc se zde také může promítat obraz dění na zadních sedadlech, takže děti jsou neustále pod kontrolou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám