Hlavní obsah

Nejluxusnější model Land Roveru v novém

Novinky, Andrej Poliak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DETROIT

Na autosalónu v Detroitu se automobilka Land Rover kromě žhavé novinky v podobě Range Roveru Sport prezentovala i nejluxusnějším zástupcem modelové nabídky Range Roverem v modelovém provedení pro rok 2006.

Foto: Petr Hejna

den přichází

Článek

Range Rover dostal pro nadcházející rok do vínku mírnou úpravu předních partií (světla, nárazník a maska) a zadních svítilen. Nově se bude s tímto vozem bude dodávat bezdotyková obrazovka či dvacetipalcová kola a především nové motory.

Kromě inovovaného vidlicového osmiválce 4,4 litru s výkonem 227 kW se v nabídce objeví přeplňovaný osmiválec o objemu 4,2 litru s výkonem 298 kW. V České republice se očekává start prodejů Range Roveru 2006 a Range Roveru Sport v průběhu dubna či května 2005.

"Objednávky jsou však přijímány již nyní. Land Rover navíc připravuje jedinečnou limitovanou sérii Range Roveru Sport," informoval Novinky David Šimoník, který české zastoupení Land Roveru mediálně zastupuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám