Hlavní obsah

Nejluxusnější Mercedes: první pohled do interiéru nové třídy S 

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mercedes nechal s předstihem nahlédnout alespoň do interiéru své vlajkové lodi, tj. třídy S. Model s interním kódem W222 bude mít premiéru ve středu 15. května, prodej tak bude zahájen ještě letos.

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz třídy S (2013)

Článek

Do 15. května, kdy se v Hamburku představí nová generace třídy S, zbývá ještě hodně času, německá automobilka však už nyní vypustila oficiální fotografie interiéru. Pravda, snímky jsou záměrně tmavé, některé detaily – třeba elegantní podsvícení – naopak vyniknou. Mercedes zatím nezveřejnil mnoho, několik základních informací je ale potvrzeno.

K dispozici bude jedenáct barev interiéru, v kabině nebude chybět pravé dřevo, hliník i kůže (šest různých barevných provedení). Prostorná a troufneme si říct, že i mimořádně komfortní sedadla nabídnou kromě vyhřívání a odvětrávání i masážní funkci se čtrnácti samostatně nafukovatelnými polštáři.

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz třídy S (2013)

Unikátní bude i vyhřívání loketních opěrek a výplní dveří. O maximální komfort se stará i velké množství hlukové izolace. Novinkou je rovněž rozprašování parfému a ionizace vzduchu.

Podle neoficiálních informací bude prodej nového „eska“ zahájen v říjnu. Ceny zatím nebyly zveřejněny.

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz třídy S (2013)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám