Hlavní obsah

Na trh míří první terénní Seat, vyrábí se v Kvasinách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Španělská automobilka Seat, součást koncernu Volkswagen, už brzy zahájí prodej svého prvního terénního vozu pod modelovým označením Ateca. Sesterský model chystané druhé generace Škody Yeti se vyrábí v závodě Škody Auto v Kvasinách na Rychnovsku. Vyplývá to z informací automobilky.

Foto: Seat

Seat Ateca (2016)

Článek

Seat Ateca se ještě před prázdninami začne prodávat v Německu a ve Španělsku. Na český trh by se měl model dostat v září, ale už teď je možné jej objednávat. Cena začíná na 523 900 Kč, což je o 139 000 Kč více, než je základní cena u stávající generace Škody Yeti.[celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Nový model Seat AtecaVideo: Martin Žemlička, Novinky

Ateca nabídne zážehové a vznětové motory s výkonem od 85 kW/115 k do 140 kW/190 k, pohon předních nebo všech kol a mechanickou převodovku nebo dvouspojkovou převodovku DSG. Délka vozu je 4,36 metru. Objem zavazadlového prostoru je 510 litrů.

Foto: Seat

Seat Ateca (2016)

Rozsáhlá nabídka vyspělých technických prvků výbavy na přání sahá od předních světlometů LED přes portfolio asistenčních systémů, jako je asistent pro jízdu v dopravní koloně, pro rozpoznávání dopravních značek a nový asistent pro stav nouze, až po soubor informačních a zábavních systémů nové generace s osmipalcovými dotykovými displeji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám