Hlavní obsah

Muskův aprílový žert s teslaquilou se stal skutečností. Po lahvích se jen zaprášilo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký výrobce elektromobilů Tesla ve čtvrtek uvedl na trh vlastní značku tequily. Zásoby nového nápoje Tesla Tequila byly v internetovém obchodě společnosti už v pátek vyprodány.

Foto: Tesla

Tesla Tequila

Článek

Lahve ve tvaru blesku s cenou 250 dolarů (zhruba 5600 Kč) si přitom zájemci mohli objednávat jen v některých státech USA a maximálně po dvou kusech, napsal server CNN.

Nápad na vlastní tequilu Tesly se poprvé objevil v aprílovém tweetu šéfa podniku Elona Muska z dubna 2018. Musk v něm napsal, že Tesla zbankrotovala a že jeho našli v bezvědomí obklopeného lahvemi „Teslaquily”.

Původně se produkt měl nazývat právě takto, Musk dokonce ukázal i etiketu „prototypu”. Nakonec se na značkovém e-shopu objevily lahve ve tvaru blesku s jednoduchým názvem Tesla Tequila.

Tesla začne čínský Model 3 vyvážet do Evropy

AutoMoto

Musk už v minulosti přišel s jednorázovými nabídkami neobvyklých produktů. Začátkem roku 2018 například jeho firma The Boring Company, zaměřená na stavbu tunelů, získala deset milionů dolarů prodejem plamenometů, upozornila agentura Reuters.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám