Hlavní obsah

Mitsubishi ukázalo v Thajsku vyráběný sedan attrage, moc krásy nepobral

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonská automobilka ukázala první fotografii sériového provedení sedanu attrage. Ten se začne prodávat od července v Thajsku, Mitsubishi plánuje i vývoz do Evropy.

Foto: Mitsubishi

Mitsubishi Attrage (2013)

Článek

Sedan Mitsubishi Attrage sdílí techniku s již dříve představeným hatchbackem Space Star. Automobilka sice v několikařádkové tiskové zprávě neuvádí rozměry nového sedanu, chlubí se však poloměrem otáčení 4,8 metru, což mezi podobně velkými auty nenabízí nikdo. Koeficient odporu vzduchu činí 0,29, což attrage řadí mezi nadprůměr dané třídy.

Potvrzený je benzinový tříválec 1.2 Mivec, Mitsubishi ovšem nepochopitelně neuvádí výkon ani další základní technické parametry. Motor bude spojen s pětistupňovou manuální převodovkou.

Mitsubishi Attrage se bude vyrábět v Thajsku, kde se během července rozběhne jeho prodej. Automobilka uvažuje o tom, že by nový sedan, jehož vnější vzhled moc krásy nepobral, mohla nabízet také na vybraných evropských trzích. Zda se dočkáme i v Česku, zatím není známo.

Anketa

Líbí se vám vnější vzhled Mitsubishi Attrage?
Ano
12,2 %
Ne
87,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 6899 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám