Hlavní obsah

Mitsubishi omladilo nejmenší model, evropský Space Star se dočká příští rok

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejmenší model ze tří diamantů (Mitsubishi) si originálně říká Mirage, i když u nás v Evropě jej známe jako Space Star. Nyní má po faceliftu - novou masku i interiér dostane i verze pro starý kontinent.

Foto: Mitsubishi

Mitsubishi Mirage

Článek

Mitsubishi Space Star je jedním z mála typických vozů skomírajícího segmentu A, který tu s námi ještě nějaký ten pátek bude. Čeká jej modernizace, kterou naznačuje asijská varianta Mirage, představená v pondělí v Thajsku.

Nemůžeme tedy říci, že se díváte konkrétně na novou verzi, ale podle zákulisních informací si auta budou dost podobná. Vůz dostane dynamickou masku chladiče ve stylu crossoveru Eclipse Cross.

Veselé autíčko, které si na nic nehraje. Test Mitsubishi Space Star

Testy

Uvnitř najdete nové výplně dveří a materiály. Dominantou je nový sedmipalcový infotainment s aplikacemi pro chytré telefony.

Motor by měl zůstat stejný, dvanáctistovka nabídne 80 koňských sil v páru s pětistupňovou manuální či bezestupňovou CVT převodovkou. Nové evropské verze se na trhu dočkáme v první polovině roku 2020.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám