Hlavní obsah

Mitsubishi chystá do Frankfurtu řadu novinek

Novinky, aak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Studii Concept-Sportback, evropskou verzi Lancer Evolution IX a rallyeový speciál Pajero Evolution - tak to jsou novinky, které si pro podzimní autosalón ve Frankfurtu nad Mohanem připravila japonská automobilka Mitsubishi.

Článek

Concept-Sportback je novou generací sportovního hatchbacku se třemi diamanty na kapotě. Pětidveřový vůz se bude vyznačovat sportovními liniemi, které jdou v duchu tradice značky.

Nový Lancer Evolution IX s pohonem všech kol se na evropském trhu objeví krátce po svém uvedení ve Frankfurtu. V Japonsku se prodává již od března. Pod kapotou bude dvoulitrový agregát MIVEC.

Pajero Evolution z frankfurtského výstavního areálu vyjede na závěrečné testy před dalším ročníkem legendární Rallye Dakar.

Frankfurtský autosalón začíná pro veřejnost 15. září a až do 25. září bude možné vidět nejnovější modely všech významných světových producentů osobních automobilů.

Reklama

Výběr článků

Načítám