Hlavní obsah

Mini uvedlo tři speciální edice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská automobilka Mini uvedla všechny své modely v nových speciálních edicích.

Foto: Mini

Mini Cooper SE Resolute Edition

Článek

S novým rokem se Mini pustilo do speciální nabídky pro všechny své modely. Podle automobilky mají nové edice zdůraznit charaktery jednotlivých modelů.

Verze Resolute je k dispozici pro ty nejmenší, tedy klasický třídveřový hatchback včetně elektromobilu SE, pětidveřový hatchback a kabriolet.

Foto: Mini

Mini Cooper SE Resolute Edition

Hatchbacky mají střechu a kryty zrcátek v bílé barvě, zatímco ostatní vnější ozdobné díly jsou v bronzovém odstínu, včetně rámů světlometů, masky chladiče, bočních výfuků, klik dveří a dveří zavazadlového prostoru.

Foto: Mini

Mini Cooper S Cabrio Resolute Edition

Silnější motorizace Cooper S mají masku chladiče, vzpěry a koncovky výfuku v černé barvě a jsou vybaveny speciálně tvarovanými 18palcovými černými litými koly. Elektrická verze je vybavena rovněž speciálními 17palcovými koly.

Uvnitř mají vozy v edici Resolute sportovní sedadla s odlišným zbarvením včetně světlé retro látky a výbavu navíc.

Edice Untold je vyhrazena pro stylové kombi Clubman. Zaujme především zelenými plasty ve spodní části karoserie, která nyní ladí s novým šalvějovým lakem exteriéru.

Foto: Mini

Mini Cooper S Clubman Untold Edition

Foto: Mini

Mini Cooper S Clubman Untold Edition

Součástí jsou i sportovní pruhy podél kapoty a bronzová povrchová úprava pro speciálně tvarovaná 18palcová kola, rám chladiče či nápis Clubman na zádi.

Uvnitř má Clubman Untold Edition zelená sportovní sedadla, mosazně zbarvené lemy ventilačních otvorů a zelené zvýrazňující lišty.

Foto: Mini

Mini Cooper S Clubman Untold Edition

Standardní sada výbavy obsahuje adaptivní LED světlomety, volitelné jízdní režimy, projekci loga, paket vnitřního osvětlení a antracitové stropní obložení.

Edice Untamed je tu pro největší z Mini, crossover Countryman. Mini uvedlo, že zdůrazňuje „dobrodružnou povahu“ a „robustní vzhled“ SUV.

Foto: Mini

Mini Cooper SE Countryman ALL4 Untamed Edition

Má vnější šedý lak Momentum a šedá loga Mini, přívody vzduchu. Nechybí speciální grafika, včetně čtyř diagonálních pruhů na spodní straně dveří v modré barvě, zatímco přední světlomety, koncová světla, boční klapky, rám chladiče, nápisy modelu a lemy výfuku jsou černé.

Foto: Mini

Mini Cooper SE Countryman ALL4 Untamed Edition

Foto: Mini

Mini Cooper SE Countryman ALL4 Untamed Edition

Uvnitř má Countryman Untamed Edition modré a zelené prošívání, zelená kožená sedadla a modré zvýrazňující pruhy. Vůz je standardně vybaven jindy příplatkovými pakety a volitelnými jízdními režimy.

Pakety jsou k mání pro široké portfolio motorizací u všech modelů, české ceny zatím nejsou známé.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám