Hlavní obsah

Mazda ve Frankfurtu ukáže dynamicky tvarované SUV

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonská Mazda odkryla karty pro nadcházející autosalon ve Frankfurtu. Hlavní, pokud automobilka neblafuje, i jedinou hvězdou bude na jejich stánku koncept dynamicky střiženého crossoveru pojmenovaného Koeru.

Foto: Mazda

Nový koncept Mazdy pro frankfurtský autosalon

Článek

Patrně jde o předobraz Mazdy CX-4, která by se svou velikostí a koneckonců i názvem napasovala mezi kompaktní SUV CX-3 a většího sourozence CX-5. Japonská automobilka ke studii, jež se v září ve Frankfurtu ukáže ve světové premiéře, prakticky nic nesdělila.

Z jediné zveřejněné skici auto pojmenované Koeru (z japonského přesahovat nebo převýšit) navíc vypadá jako podivně „splácnutý” hatchback, podle oficiálního vyjádření půjde o crossover s prvky designového jazyka Kodo, který mají i ostatní současné modely hirošimského výrobce.

Na stánku ve Frankfurtu dále budou k vidění sériové a již prodávané modely, počínaje MX-5, CX-3, CX-5 a konče Mazdou 2, 3 a 6.

Foto: Mazda

Mazda CX-3 (2014)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám