Hlavní obsah

Lamborghini ukázalo nový roadster Murcielago LP 650-4

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italský výrobce supersportů Lamborgini ukázal první fotografie roadsteru, jenž vychází z fantastického Murcielaga LP 650-4. Vůz by měl dosáhnout rychlosti až 330 km/h a z nuly na 100 km/h zrychlit za 3,4 vteřiny. Novinka bude stát více než osm miliónů korun.

Článek

O pohon se u nového Lamborgini postará 6,5 litrový benzínový dvanáctiválec, který dává 650 koní (485kW). Výsledkem je maximální rychlost 330 km/h a zrychlení 0-100 km/h za „motorkářských“ 3,4 vteřin. Ostatní technické podrobnosti zatím Lamborgini nesdělilo.

Lamborghini Murcielago LP 650-4 roadster

FOTO: Lamborghini

Roadster se na trh dostane v limitované edici 50 kusů, všechny modely budou mít šedou metalízu v kombinaci s oranžovou barvou. Také v interiéru bude několik prvků v oranžové barvě, jinak bude totožný s uzavřenou verzí.

Cenovka za tento supersportovní roadster je v přepočtu osm miliónů korun a nějaké drobné.

Interiér je stejný jako v uzavřené verzi Murcielaga.

FOTO: Lamborghini

Reklama

Související témata:

Související články

Lamborghini Gallardo LP 560-4 odhodilo střechu

Současné počasí sice kabrioletům moc nepřeje, nicméně se již teď začínají ukazovat novinky na novou sezónu. Jednou z nich je otevřená verze skvělého Gallarda...

Výběr článků

Načítám