Hlavní obsah

Konec čekání na terénní Rolls-Royce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už nemusíme čekat na to, až se Rolls-Royce uráčí představit alespoň detail svého nového SUV, dnes označovaného jako Cullinan. Terénní Rolls-Royce teď můžete dostat od tuningové firmy Ares Design.

Foto: Ares Design

Ares Design koncept Rolls Royce Ghost II SUV

Článek

Jde sice zatím jen o koncept, ale jak to už bývá u těchto firem – přerod od konceptu k reálnému autu prodanému bohatému zákazníkovi netrvá tak dlouho, jako u standardních automobilek. Základem je Rolls-Royce Ghost, který ovšem dostane novou karoserii sestavenou z uhlíkového kompozitu. Vnitřek je samozřejmě ultraluxusní, jak to má v RR být.

Foto: Ares Design

ARES DESIGN CONCEPT ROLLS ROYCE GHOST II SUV

Foto: Ares Design

ARES DESIGN CONCEPT ROLLS ROYCE GHOST II SUV

Podvozek je velmi vysoký, i když hodně velkou část z toho dají ohromná čtyřiadvacetipalcová kola. Pérování je vzduchové a samozřejmě stavitelné podle potřeby.

Motor dostane na posilněnou novou elektronickou řídící jednotku. Ta navýší výkon až na 750 koní. Samozřejmě za to mohou i další komponenty, jako je titanový výfukový systém.

Foto: Ares Design

ARES DESIGN CONCEPT ROLLS ROYCE GHOST II SUV

Automobil bude opravdu exkluzivním zbožím. Kdo si ho totiž koupí, dostane na něj záruku, která však bude jen jediný rok. Zato však bude mít auto, které mu budou závidět i všichni majitelé rollsů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám