Hlavní obsah

Jedinečné Bugatti je na prodej za 330 000 korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bugatti Veyron z edice Vitesse je nádherný kus, u kterého byste byli nadšeni, kdyby vám zasvítil na cestu k domu. Pokud máte zájem, tak může. Stojí totiž jen 330 000 korun, což je pouhý zlomek nového auta. V čem je háček? Ve velikosti.

Nádherné levné Bugatti Veyron Vitesse Video: Modell Lichtsysteme

 
Článek

Řeč je o modelu v měřítku 1:8. Ale ne ledajakém, který si koupíte někde v hračkářství. Jde o nejpropracovanější model Bugatti, jaký byl vyroben.

Auto má nejen otevírací dveře a střechu, ale i funkční kotoučové brzdy. Firma Amalgam Collection, která se na tyto modely zaměřuje, postavila auto, které je do nejmenšího detailu věrné. Má LED světla (i dálková) i s blinkry. A když se rozsvítí, interiér se rozzáří ambientním osvětlením.

Foto: Modell Lichtsysteme

Bugatti Veyron Vitesse

A nejen to. Rozsvítí se i budíky, je tu osvětlení interiéru čtecími lampičkami… Celý model je vyrobený z prémiových materiálů – prvotřídní ocel, uhlíkový kompozit, kůže. Lak je proveden také přesně podle výrobních postupů originálu, má stejnou barvu i hloubku.

Jeden model trvá sestavit 300 hodin, vývoj ale trvá 3000 hodin. Pak se nemůžeme divit ceně. A dát za Bugatti 22 miliónů nebo 300 tisíc je přeci jen rozdíl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám