Hlavní obsah

Ind kreslí neuvěřitelné obrázky aut v nejzákladnějším grafickém editoru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nadšenec do automobilů a youtuber BeingNandish nahrává na internet videa toho, jak zručně dokáže nakreslit různá auta v tom nejzákladnějším grafickém editoru - v programu Malování. Jeho jednoduchost mu ale nebrání ve vytváření působivých obrázků.

Foto: Lamborghini

Lamborghini Huracán LP610-4 Avio (Ilustrační foto)

Článek

Ind, jehož jméno je skryto pod přezdívkou BeingNandish, se kreslení v počítačovém programu Microsoft Paint, v češtině známém jako Malování, věnuje od roku 2012. Za tu dobu získal v programu značné zkušenosti a jeho pouze velmi základní grafické možnosti mu stačí.

Mahindra kvůli sporu s Jeepem pozměnila design off-roadu, nyní připomíná Toyotu

AutoMoto

Na YouTube sice zatím umělec nemá příliš zhlédnutí, a auta samozřejmě nejsou úplně dokonalá, přesto je jeho práce velmi působivá. Zvláště v dnešní době, kdy návrháři běžně pracují s nesrovnatelně pokročilejšími programy.

BeingNandish zveřejnil videa, kde kreslí Dodge Challenger, vozy značek Land Rover, Jaguar, Porsche, BMW či Lamborghini. Mimo nich ale také výtvor indické automobilky Tata nebo autobus.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám