Hlavní obsah

I crossover Puma dostane ostrou verzi ST, ukazuje Ford

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Značka s modrým oválem ve znaku vypustila barevnou upoutávku na verzi ST pro crossover Puma. Techniku by měl sdílet s menší Fiestou ST a na trh dorazí ještě letos.

Foto: Ford

Ford Puma ST Line X

Článek

Písmena ST se na dnešních Fordech hojně objevují v souvislosti se sportovně laděnou verzí většiny modelů, ST Line. Ovšem nezapomíná se ani na pravověrné varianty ST. Focus a Fiestu v tomto doplní i Puma.

Upoutávka ukazuje klíčové a už tradiční úpravy, které mají vyjít vstříc fanouškům řízení. Jedná se o agresivnější nárazníky, velké disky kol či sportovní sedadla uvnitř.

První jízda s Fordem Puma: Do města i zatáček

Testy

O technice se divize Ford Performance zatím nešíří. Podle zákulisních informací dostane Puma ST techniku z menší Fiesty ST. To znamená 1,5litrový přeplňovaný tříválec o výkonu 198 koňských sil a manuální převodovku k tomu.

Oficiálně se novinka ukáže ještě v letošním roce, ovšem přesné datum je zatím tajemstvím. Promluvit do toho může i koronavirová pandemie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám