Hlavní obsah

Hráči Realu Madrid si mohli vybrat jakékoli Audi, jedenáctka se shodla

Fotbalisté španělského fotbalového klubu Real Madrid si tradičně volili automobily z portfolia německé automobilky Audi, která tým sponzoruje. Až na pár výjimek se hráči „Bílého baletu“ shodli na velkých SUV.

Foto: Audi

Hráči Realu Madrid si vybírali nové vozy Audi.

Článek

Audi jeden z nejúspěšnějších fotbalových klubů historie sponzoruje už od roku 2003 a jako tradičně, tak i letos jeho hráčům rozdalo zbrusu nová auta ze své modelové řady. A s čím budou letos jezdit hráči pod vedením bývalého brilantního fotbalisty a nyní trenéra Zinedina Zidana?

Porsche Macan GTS má po faceliftu větší výkon

AutoMoto

Sám sedmačtyřicetiletý Francouz si zvolil jeden z nejmenších, ale nejzábavnějších modelů od Audi, a to hatchback RS 3 Sportback. Stejný vůz si pak vybral i jeho krajan Karim Benzema a belgický brankář Thibaut Courtois.

Foto: Audi

Trenér Zinedine Zidane a jeho Audi RS3 Sportback

Ostatní hráči pak ale brali z opačného konce portfolia. Obránce a kapitán Sergio Ramos limuzínu A8, zatímco mladíci jako Vinicius Junior, Alvaro Odriozola nebo Marcelo Vieira budou tento rok jezdit v modelu A7 Sportback.

Modely RS se v nové edici inspirují prvním zběsilým kombíkem od Audi

AutoMoto

Jak už ale bývá zvykem, nejvíce hráčů sáhlo do oblíbeného segmentu velkých SUV. Zkušenější fotbalisté jako Dani Carvajal, Toni Kroos nebo Eden Hazard neodolali vábení novinky Q8. Tradičně byl ale nejoblíbenější model Q7, který si vybralo jedenáct hráčů v čele s držitelem Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu světa Lukou Modričem nebo Velšanem Garethem Balem.

Jen jeden jediný muž z celé soupisky Realu Madrid volil jinak než ostatní, a to elektromobil. Byl jím obránce z Francie Raphael Varane, který si vybral novinku Audi E-Tron.

Foto: Audi

Raphael Varane jako jediný zvolil elektrické Audi E-Tron

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám