Hlavní obsah

Ford poprvé ukazuje nový Ranger, dorazí ještě letos

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ford zveřejnil první upoutávku a snímky maskovaného prototypu čtvrté generace pick-upu Ranger.

Foto: Ford

Ford Ranger nové generace

Článek

Nový Ford Ranger se ukazuje na akčních záběrech z různých terénů. I přes maskování jsou rozpoznatelné velké světlomety v přídi, díky kterým se může přiblížit vzhledu většího F-150, který zůstává nadále vyhrazen pro severoamerický trh.

Ranger se však do Evropy znovu chystá, podle automobilky se premiéra plánuje ještě na letošek, prodeje by měly odstartovat následující rok.

Není žádným tajemstvím, že novinka sdílí platformu s budoucím Volkswagenem Amarok, který bude následovat. To vše v rámci rozšířené spolupráce obou automobilek právě na poli lehkých užitkových vozů, ale i elektromobilů či autonomního řízení.

Pick-up, dodávky a elektromobil. Ford odhalil společné plány s Volkswagenem

AutoMoto

Ačkoli o pohonném ústrojí dosud automobilka nehovoří, očekává se primárně čtyřválcový turbodiesel. Jestli z dílen Fordu či VW, není jasné. Spekulace však hovoří i o implementaci hybridního či plug-in hybridního ústrojí, které by stlačilo normované emise modelů.

Foto: Ford

Ford Ranger nové generace

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám