Hlavní obsah

Doživotní bezplatné mytí auta. Ford zvažuje nový výbavový stupeň Vignale

Novinky, maž

Ford na frankfurtském autosalonu předvedl dva koncepty - jednak velkoprostorový S-Max a dále Mondeo v luxusní edici Vignale. Ta by se měla nabízet i pro další modely a kromě luxusnější výbavy nabídne například doživotní mytí automobilu zadarmo.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Ford Mondeo Vignale (koncept, 2013)

Článek

Nové mondeo se objeví až v roce 2015, Ford nyní konceptem Vignale naznačil, jak si představuje nový luxusní výbavový stupeň. Ten bude nad současným stupněm Titanium a měl by zahrnovat kromě luxusnějších materiálů v interiéru či dvacetipalcových kol také lepší servis pro zákazníky.

Pokud utratíte své peníze za verzi Vignale, nebudete muset auto odvážet do servisu, protože jej pracovník Fordu vyzvedne u vás doma či v zaměstnání. Ford dále slibuje doživotní mytí vozu zdarma nebo pozvánky na speciální akce.

Což je bezpochyby příjemné a v dnešní uspěchané době to šetří i drahocenný čas. Naopak pro většinu zákazníků bude patrně zbytečné, že – jak naznačuje Ford – při přebírání nového vozu je uvítá ředitel zastoupení a dokumentaci k vozidlu dostanou v kožené tašce.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Ford Mondeo Vignale (koncept, 2013)

„Prémiové služby Ford Vignale vyjdou vstříc potřebám zákazníků, pro které je čas nejvyšším luxusem. Od prvního okamžiku se budou cítit jako významní hosté,“ řekl Gaetano Thorel, viceprezident Ford of Europe pro marketing.

Další novinkou je koncept velkoprostorového modelu S-Max. Ten jsme podrobněji představili již v dřívějším článku. [celá zpráva]

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Ford S-Max (koncept, 2013)

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Ford S-Max (koncept, 2013)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám