Hlavní obsah

Divoce lakované bentley míří do dražby za dobrým účelem

Bentley a nadace SagerStrong Foundation vytvořily jedinečný Continental GT Speed ​​Convertible, který bude vydražen na financování výzkumu rakoviny krve.

Foto: Bentley

Speciální Bentley Continental GT Speed Convertible

Článek

Vůz vzdává hold americkému sportovnímu reportérovi Craigu Sagerovi, který byl známý svým okázalým smyslem pro styl. To se odráží na voze, protože vícebarevný exteriér modelu čerpá inspiraci ze saka, které měl Sager na předávání cen ESPY v roce 2016. V prosinci téhož roku zemřel.

Foto: Profimedia.cz

Craig Sager na předávání ceny ESPY v roce 2016

„Naše interpretace ‚oblečení‘ pro Continental GT Speed ​​Convertible v něčem, co by Craig nosil, ctí jeho trvale pozitivního a povznášejícího ducha,“ uvedl Scott Reynolds z Bentley.

Na opěrkách hlavy je vyšitý reportérův podpis. K němu se připojí podpisy významných osobností sportu, zábavy a celebrit, protože vůz bude objíždět Spojené státy před tím, než bude začátkem příštího roku vydražen.

Parádní kolona. Bentley v Goodwoodu oslavil 40 let prvního modelu s turbodmychadlem

AutoMoto

Bentley Continental GT Speed ​​​​Convertible je vybaveno motorem W12 se dvěma turbodmychadly, který poskytuje výkon 485 kW a točivý moment 900 Nm. Je spojen s osmistupňovou dvouspojkovou převodovkou a standardním systémem pohonu všech kol.

Foto: Bentley

Speciální Bentley Continental GT Speed Convertible

Foto: Bentley

Speciální Bentley Continental GT Speed Convertible

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám