Hlavní obsah

Co je američtější? Tradiční pick-up je opět k mání s logem Harley-Davidson

Novinky, fra

Spojení značek Ford a Harley-Davidson už patří k tradici. Logo výrobce motorek se už hodně dlouho objevuje na nejprodávanějších pick-upech na světě: modelech F-150. Nová generace se právě představuje.

Foto: Ford

Ford F-150 Harley-Davidson v černé barvě

Článek

Ford F-150 Harley-Davidson je tradiční speciální série pro ty, kteří chtějí originální vzhled a vyšší luxus, než jaký se dostane ve standardu. Harley-Davidson je prostě specialita zaměřená hlavně na vzhled, i když v historii byly některé generace i posílené.

To ovšem není případ tohoto ročníku. Motory jsou standardní. Změnily se třeba pružiny, které jsou od specializované firmy BDS a tlumiče zase od známého výrobce Fox. Dvaadvacetipalcová kola připomínají legendu mezi motocykly Harley Fat Boy. Na ráfkách jsou pak nasazeny pětatřicetipalcové all-terrain pneumatiky Toyo.

Foto: Ford

Nebo by byla lepší bílá?

Karoserie auta dostala novou přední kapotu ve stylu divoké verze Raptor (to je ta, která uspokojí zájemce o bestiální výkon), oranžové linky na masce chladiče nebo LED diodový pás uprostřed nárazníku. Který pomáhá přisvětlovat cestu v terénu.

Pod černou, šedivou nebo bílou karoserií (to budou jediné tři verze) je pak interiér údajně protkaný logy značky Harley-Davidson, avšak zatím nezveřejněný na produktových fotografiích. Budou ale na sedačkách, koberečkách i přístrojovce. Auto stojí v přepočtu minimálně 2,2 milionu korun. Oficiální dovoz vozu k nám není možný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám