Hlavní obsah

Citroën C3 Pluriel kabrioletem roku 2003

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA/ŽENEVA

Citroën C3 Pluriel rozšířil sbírku ocenění pro modelovou řadu C3, když mu mezinárodní devatenáctičlenná porota udělila cenu Kabriolet roku 2003. Model C3 se stal miláčkem řidičů např. v Dánsku, v Itálii, v Chorvatsku a Nizozemsku, kde se stal Auromobilem roku. V ČR mu sice patřila až 6. příčka, ale v evropské soutěži vybojoval bronzovou pozici.

Článek

Pan Vincent Besson, ředitel pro výrobní marketing, převzal toto ocenění na stánku Citroënu na ženevském autosalonu. "Toto vyznamenání potvrzuje potenciál půvabu vozu C3 Pluriel, několik měsíců před jeho uvedením na trh," uvedl Besson.

Pluriel je dalším modelem řady C3 a představuje novou vývojovou vázy. Řeč je o novátorsky pojatém vozidle, představujícím novou etapu rozvíjení modularity automobilu. Je totiž s to vyhovět každodenním potřebám a požadavkům, dá se upravit podle momentální nálady a odráží způsob života protknutý zábavou.

Vzhledem k tomu má uživatel modelu C3 Pluriel k dispozici v jednom čtyřmístné třídveřové auto, auto s panoramatickou střechou, kabriolet, spider či spider pick-up.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám