Hlavní obsah

Číňané nabízí přestavbu Mercedesu třídy E na Maybach, nestojí moc

Čínská společnost Carbest nabízí v rámci svých produktů skutečně velice neobvyklý artikl. Jedná se o bodykit, který umí přetvořit běžný Mercedes třídy E na opulentní Maybach. Zájemci přitom za předělávku zaplatí jen pár tisíc korun.

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Maybach třídy S

Článek

Mercedes-Maybach založený na limuzíně třídy S je tím nejluxusnějším modelem, který německá automobilka prodává. Za dvanáctiválcovou verzi označenou jako S 680 zaplatí zákazníci více než 5,5 milionu korun. V Číně ovšem mají své řešení.

Elektrická smršť Mercedesu. V Mnichově se ukazuje EQE, EQG či vrcholný Maybach

AutoMoto

Společnost Carbest totiž na tamním trhu nabízí bodykit, který přetvoří tamní Mercedes třídy E v prodloužené verzi na Maybach. Tedy model, ze kterého opravdový Maybach ani žádný vůz nestojí.

Součástí paketu jsou nové nárazníky, kola, maska chladiče, loga či chromované lišty. Pokud pak zákazník chce, aby vůz vypadal co nejvěrohodněji, měl by mít větší kola z chromu a dvoubarevný lak.

Celý paket si firma Carbest cení na v přepočtu 26 tisíc korun, za které ovšem kupec dostane jen díly, které si pak musí sám nebo s pomocí mechaniků nainstalovat. Hodnocení výsledného vzhledu je pak na každém zákazníkovi.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám