Hlavní obsah

Chtěl předvést své lamborghini, trefil první strom

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odjezdy ze srazů aut jsou dobrou příležitostí svůj stroj předvést, aby bylo na YouTube na co koukat. Chtěl to udělat i majitel šedého Lamborghini Huracán Performante v Londýně, ale místo obdivu sbíral nanejvýš střepy.

Foto: Marek Bednář, Novinky

Lamborghini Huracán Performante na pařížském autosalonu 2018

Článek

Video, které bylo pořízeno v neděli v londýnské čtvrti Acton, ukazuje šedé Lamborghini, jak prudce zrychluje v poměrně silném provozu. Řidiči se ale vymklo kontrole a narazilo do stromu a zídky. Podle dostupných informací při nehodě nebyl nikdo zraněn.

„Vytáčel motor a chtěl odstartovat pomocí launch controlu, ale kvůli studeným pneumatikám ztratil nad vozem kontrolu,” cituje britský web Daily Mail jednoho z přihlížejících.

Nehoda se stala po srazu supersportů nazvaném HR Owen. Přestože to bylo mimo samotnou událost, organizátoři ji komentovali slovy, že berou bezpečnost velmi vážně a že před začátkem akce a po jejím skončení domluvili s policií zesílení hlídek v okolí. Akce samotná však byla statická, nekonala se spanilá jízda.

Huracán Performante není auto, jehož schopnosti lze brát na lehkou váhu – z nuly na stovku zrychlí za 2,9 sekundy. Jeho cena ve Velké Británii je 215 tisíc liber, tedy 6,5 milionu korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám