Hlavní obsah

Černá je pro Lambo požehnáním

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Automobilka Lamborghini nepotřebuje pořád nové modely. Na to by jí nestačily výrobní kapacity. Tomuto výrobci vozidel stačí, když jednou za čas připraví speciální edice, jako je například Gallardo Black.

Článek

Pro 185 zájemců je připravena speciální edice Lamborghini Gallardo Black, která již podle názvu ukazuje, co bude její předností. Především to bude hluboce černý speciální lak. Také v interiéru najdeme kompletní obšití černo-bílou kůží.

Technika je stále stejná - pohon všech čtyř kol zajišťuje vidlicový desetiválec o výkonu 367 kW. Nic nového tak zájemci očekávat nemůžou. I tak se ale Lamborghini bát o zákazníky nemusí, zvlášť co se týče blízkého a středního východu, kde se objevuje několik vlivných ropných magnátů, kteří kupují každý model italské značky.

Reklama

Související články

Narodilo se nové Lamborghini - Gallardo Spyder

Dva roky po uvedení Gallardo kupé představila v pondělí automobilka Lamborghini na 61. autosalónu ve Frankfurtu nad Mohanem novinku v podobě otevřeného modelu...

Lamborghini je lákavé zboží

Výrobce sportovních automobilů Lamborghini zvýšil v prvním pololetí prodej téměř o polovinu na 952 vozů z 655 vozů před rokem. Oznámila to firma, která...

Výběr článků

Načítám