Hlavní obsah

Bentley nerovná se chrom, kam se podíváš. Alespoň s novým černým paketem

Novinky, fra

Zákazníci značky Bentley mají nyní na výběr novou možnost, pokud se jim u modelu Flying Spur nelíbí ta hromada chromu. Automobilka vytvořila nový černý paket, který jednoduše to, co je normálně stříbrné, nabídne temně černé.

Foto: Bentley

Bentley Flying Spur Blackline Specification

Článek

Blackline Specification je nová nabídka značky Bentley a stojí v přepočtu 114 000 Kč. Samozřejmě, že to není málo v poměru k jiným autům, ale u Bentley je tohle spíš drobnost. Zvlášť, když se toho změní tolik. Bentley Flying Spur má toho chromu docela dost.

V Bentley Continental GT Českým rájem aneb Britské auto v autentickém počasí

AutoMoto

Na upraveném voze ztmavla čelní maska, rámečky kolem světel, vstupy vzduchu na nárazníku, výdechy za koly, rámečky kolem oken, a dokonce i výfuky. Zajímavé je, že Bentley si nechalo sáhnout i na znak, takže i křídla velkého B ztmavla. S tímto paketem jsou spojena nová speciální dvoubarevná kola o průměru 21 palců, což je trochu zvláštní, protože normálně jsou v nabídce o palec větší.

Foto: Bentley

Bentley Flying Spur Blackline Specification

Auto nemá žádné technické úpravy. Stále je pod kapotou ten samý dvanáctiválec o objemu 6 litrů s výkonem 664 koní, který přes osmistupňovou dvouspojkovou převodovku přenáší výkon na všechna kola. A i když tohle auto váží skoro 3 tuny, zrychlit na stovku zvládne za 3,7 sekundy.

Cena vozu i s paketem začíná někde kolem 4 800 000 korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám