Hlavní obsah

Bentley Bentayga ve speciální edici oslavuje tři tradiční britské venkovní aktivity

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Luxusní divize Mulliner připravila jedenáct speciálních vozů Bentayga Outdoor Pursuits. Oslavuje tři tradiční britské outdoorové aktivity – rybaření, jízdu na koni a venčení psa.

Foto: Bentley

Bentley Bentayga v edici Outdoor Pursuits

Článek

Bentley a Mulliner postaví pouze jedenáct vozů v této edici, u všech kladou důraz na řemeslné zpracování s jejich přepychově zdobenými interiéry.

Každý exemplář kombinuje řadu na míru šitých prvků, včetně lesní scény vyšívané do kožených sedadel a jedinečného chromovaného překrytí palubní desky spolujezdce, které ukazuje konkrétní oslavovanou venkovní aktivitu.

Nejluxusnější a nejdražší SUV světa - test Bentley Bentayga s novým motorem

Testy

Pro zvýraznění outdoorového motivu zvolil dvorní úpravce Mulliner co nejvíce přírodních materiálů. To znamená novou vlněnou povrchovou úpravu pro vnitřní stranu dveří, kapsy na opěradlech sedadel, madla a detaily kolem přístrojové desky. Pískový rybí tvíd byl vybrán jako doplněk k barvě interiéru a má fungovat v souladu s hlavními i vedlejšími barvami interiéru.

SUV také používá speciální dýhu s vložkou, která lemuje tmavou eukalyptovou dýhu palubní desky a pasu. V temnější části palubní desky je instalována muškařská scéna, skok na koni nebo britský foxhound.

Test Bentley Continental GT V8 Mulliner: Když okřídlené B nestačí

Testy

Karoserii mají vozy lakovanou do odstínů Havana, Cumbrian Green nebo Magnetic. 22palcová desetipaprsková litá kola byla přizpůsobena vnějšímu laku a leštěna diamantem. Automobilka nezveřejnila ceny jednotlivých kusů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám