Hlavní obsah

Audi skicou naznačilo vzhled nového TT, výrazné změny nečekejte

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové Audi TT se ukáže v úterý 4. března na ženevském autosalonu. Německá automobilka už dříve ukázala interiér, nyní jsou k náhledu dvě oficiální skici.

Foto: Audi

Audi TT (2014, skica)

Článek

Zveřejňování nakreslených obrázků nových modelů těsně před jejich oficiální premiérou se stalo mezi automobilkami populární. Zajistí si jimi mediální pozornost a zároveň vzhled své plechové novinky pouze naznačí.

V případě nového TT tak lze vypozorovat novou šestiúhelníkovou masku chladiče, přední světla by proti druhé generaci měla být více „zamračená”. Za příplatek mohou být složena výhradně z diod. Novinkou je umístění čtyř kruhů uprostřed na konci kapoty, což je detail známý z podstatně dražšího kupé R8.

Foto: Audi

Audi TT (2014, skica)

U všech variant motorů jsou v difuzoru uloženy dvě kruhové koncovky výfukové soustavy. Ostré provedení TTS má standardně čtyři koncovky.

Základní tvar sportovního kupé se od první generace z roku 1998 příliš nezměnil a kulatá střecha s prudkým zakončením se stala poznávacím znamením uvedeného modelu.

V Maďarsku vyráběné kupé se dodává také v otevřené verzi, s roadsterem se počítá i pro třetí generaci, jakkoliv to zatím oficiálně nezaznělo.

Foto: Audi

Interiér Audi TT 3. generace

Interiér Audi odkrylo zkraje ledna v Las Vegas na veletrhu spotřební elektroniky CES. [celá zpráva]

Celé auto bude k vidění od úterý 4. března, kdy se nové té-téčko odhalí na prknech ženevského autosalonu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám