Hlavní obsah

Audi pracuje na svém prvním MPV, koncept se možná ukáže už v září

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatím to není oficiální, ale podle zákulisních informací britského Autocaru Audi údajně pracuje na konceptu velkoprostorového vozu. Německá automobilka zatím tento typ vozidla nemá ve své nabídce, sériová verze by měla dorazit v roce 2016.

Foto: Theophilus Chin

MPV od Audi (renderovaná fotografie)

Článek

Nové MPV bude podle dostupných informací postavené na nové koncernové platformě MQB, technicky by mělo vycházet z Audi A3. Podle informací Autocaru bude interiér sedmimístný s uspořádáním sedadel 2 - 3 - 2. Sedadla v třetí řadě půjdou zapustit do podlahy tak, jak je v segmentu rodinných MPV běžné.

Audi má údajně hotový koncept, zatím ale není jisté, zda jej ukáže už v září na frankfurtském autosalonu. Sériová výroba MPV, jež zatím nemá jméno, by se měla rozeběhnout za tři roky.

Jak možná bude nové MPV s logem čtyř kruhů vypadat, si můžete prohlédnout na renderované fotografii od Theophiluse China z Malajsie, který se na virtuální předpremiéry dosud nepředstavených novinek specializuje.

Anketa

Mělo by Audi vyrábět MPV?
Ano
67,3 %
Ne
32,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4769 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám